Technology Company Offices

Vancouver
British Columbia

This tech office’s open concept floorplan with a number of private meeting rooms and pods scattered throughout, took inspiration from Vancouver’s natural landscapes, in particular the trees that adorn the west coast’s rainforests. The architectural design interplays the use of natural materials and light to create a comfortable atmosphere. The direct/indirect nature of the lighting system provided uniform light levels throughout the space, while also creating a dappled lighting effect that enforced the tree canopy/roots concept.

Photography: Ema Peters

Clive Wilkinson Architects / Perkins + Will

HLB New York

AES Engineers

Close

Subscribe to Studio Vault

CDM2 will use the information you provide on this form for news and updates from the Studio Vault.

You can change your mind at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of the Studio Vault email you receive from us, or by contacting us at marketing@cdm2lightworks.com.

Learn more about our privacy policy on our web site. By clicking on subscribe, you agree that we may process your information in accordance with these terms.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.